Welkom bij

Bienvenue au

Welcome to

Charlottalei 26 - 2018 Antwerpen - 03.281.16.63 - @-mail royalsqueeze@skynet.be

Hoe bereik je ons?

Let op ! op het kruispunt Plantijn & Moretuslei - Charlottalei mag je niet linksaf, tenzij je eerst een uurtje of twee wenst te kibbitzen op het politiekommissariaat juist daarnaast.

In voorkomend geval, bel ons dan (je mag daar altijd 1x bellen), we brengen ja gratis koffie op een dienblad.

Even verder mag je wel linksaf slaan en ofwel terugdraaien, ofwel via de Antoon Van Dyckstraat en de Jacob Jordaensstraat de zijbaan van de Charlottalei bereiken.

vanuit GENT via Kennedytunnel en RING: neem afrit BORGERHOUT (DEURNE LUCHTHAVEN) en ga linksaf, over de brug over de ring en rechtdoor. Je bent in de Plantin & Moretuslei.

vanuit BREDA of BERGEN-OP-ZOOM via RING: neem afrit BORGERHOUT  (DEURNE LUCHTHAVEN) en ga rechtsaf. Je bent in de Plantin & Moretuslei.

vanuit LIMBURG of KEMPEN: neem afrit CENTRUM (pas op - linkse afrit) en sla linksaf aan de lichten. Je rijdt langs de Ring. Aan de volgende lichten sla je rechtsaf. Je bent in de Plantin & Moretuslei.

Eenmaal op de Plantin & Moretuslei rij je een eerste spoorwegbrug onderdoor, rechtdoor ruim 1km, een tweede spoorwegbrug onderdoor en dan tot aan het volgende kruispunt. Rechts zie je nu een vloot politiewagens, schuinrechts het Stadspark en links zie je de Charlottalei, maar hier mag je niet linksaf. Rij rechtdoor, links zie je nu het SAS Radisson Hotel, daarvoorbij
- ofwel via de Antoon Van Dijckstraat en de Jacob Jordaenstraat tot aan T-weg en naar rechts Charlottalei
- ofwel een U-turn maken en na het hotel schuinrechts voor de lichten inslaan naar Charlottalei. volg plan.

vanuit BRUSSEL via CRAEYBECKXTUNNEL uit de tunnel rechtdoor en verkeer volgen langs parkje (Albertpark), je ziet dan een Saab-garage en het gebouw van Electrabel,verkeer volgen tot aan groot kruispunt (links is er dan een grote tramhalte), daar naar rechts de Belgiëlei op waar ook tram 2 of 15 rijdt (als je één van deze twee ziet rijden tenminste), alsmaar rechtdoor tot aan rondpunt tot aan Nerviërplaats. Hier ronddraaien en je bent in de Charlottalei. volg plan.
Parkeren is normaal geen groot probleem. Vanaf 19:00 is het gratis.